MiniMed rendszer

A Bayer CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérőjének jellemzői

A Bayer új CONTOUR® PLUS LINK 2.4 vércukormérője az egyetlen olyan mérőeszköz, melyet arra terveztek, hogy zökkenőmentesen, integrált eszközként működjön együtt a MiniMed 640G inzulinpumpával. A CONTOUR PLUS LINK 2.4 a mért cukorértékeket vezeték nélküli adatátvitellel küldi közvetlenül a MiniMed inzulinpumpájának, ezzel időt és energiát spórolva Önnek.

KIEMELT HÍREK

 • Az optimális pumpakezelés még egyszerűbb lett: bemutatjuk a Bayer CONTOUR® PLUS LINK 2.4 vércukormérőjét.

CONTOUR PLUS LINK 2.4

 • Bólusadagolás egyetlen gombnyomásra: manuális vagy előre beállított bólusadagot küld a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközről a MiniMed 640G inzulinpumpára.
 • A folyamatos glükózmonitorozó (CGM) rendszer automatikus kalibrálása, ha CGM rendszert használ.

Az optimális pumpakezelés még egyszerűbb lett: intelligensebb vércukormérő segít a cukorbetegség jobb kezelésében

Kivételes pontosság, hogy olyan adatokat kapjon, amelyekre támaszkodhat:

 • CONTOUR PLUS tesztcsíkokat használ a nagyobb pontosság érdekében. Ismerje meg jobban a rendkívül pontos CONTOUR PLUS LINK tesztcsíkokat a Bayer Diabetes Care weboldalán
 • Semmilyen kódolás nem szükséges a mérés előtt, amivel kizárhatók a hibás kódolásból adódó hibák.
 • A Bayer MultiPulse technológiája biztosítja a pontos vércukorszintmérést, még alacsony vércukorszintek esetében is.*
 • A mérés pontosságát a leggyakoribb zavaró anyagok többsége sem befolyásolja (részletesebb információkért lásd a csomagolásban található tájékoztatót).
 • A pontos mérési eredmények segítenek a bólusinzulin pontosabb beállításában.

 

Modern kialakítás az egyszerűbb használatot és a diszkréciót segítő funkciókkal:

 • Intelligens, stílusos és kompakt, 5 másodperc után leolvasható eredmények.
 • Egyszerű és kényelmes használat.
 • A Second-Chance™ mintavételi funkció értesítést küld, ha az első mintához nem elegendő a vérmennyiség és ezért több vért kell venni.
 • Vércukor- és inzulinadatok kényelmes, egylépcsős letöltése a CareLink™ -re.

Ide kattintva megtekintheti a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszköz bemutatóját

Szeretne hozzájutni egy CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérőhöz?


Ha MiniMed 640G inzulinpumpát használ, akkor a pumpájával együtt automatikusan megkapja a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközt is.Ha más típusú Medtronic inzulinpumpát vagy CGM rendszert használ, akkor a Bayer Diabetes Care a CONTOUR NEXT LINK vércukormérőt ajánlja, mely vezeték nélkül csatlakozik a MiniMed® Veo™ inzulinpumpához, a MiniMed REAL-Time inzulinpumpához és a Guardian® REAL-Time CGM rendszerhez. Látogassa meg a Bayer Diabetes Care weboldalát, ahol megtudhatja, miként juthat CONTOUR NEXT LINK vércukormérőhöz (www.bayerdiabetes.com), vagy hívja Medtronic Diabétesz Vonalat a +36 1 889 0688 - as számon.
 
 

Már rendelkezik CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérővel?


Ha már rendelkezik CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérővel, keresse fel a Bayer Diabetes Care weboldalát, ahol megtudhatja, hogyan regisztrálja Bayer mérőeszközét hogyan kaphat ingyenes fali töltőt, illetve milyen előnyökkel jár egy Bayer mérőeszköz tulajdonosának lenni. Vagy hívja a ügyfélszolgálatunkat a +36 1 889 0688 számon, illetve küldhet e-mailt az alábbi címre diabetes.hungary@medtronic.com.

HIVATKOZÁSOK

 • * A referenciákat tároltuk és kérésre a rendelkezésére bocsátjuk; a szükséges másolatokért forduljon a Medtronic helyi képviseletéhez

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.