Error message

  • The file could not be created.
  • The file could not be created.

MiniMed insulin pump accessories

AZ ÖN PUMPÁJA - AZ ÖN ÉLETE

Ismerkedjen meg a MiniMed tartozékok tájékoztató kiadványaival

MiniMed Accessories Brochure Hungary

 

SZILIKONTOKOK

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A megtekintett tartozékok kompatibilisek a jelenlegi inzulinpumpámmal?

A tartozékok többségét úgy terveztük, hogy az összes típusú és méretű Medtronic pumpához illeszkedjenek. Ennek ellenére bizonyos tartozékokat kifejezetten a MiniMed® 640G (3,0 ml) vagy a iniMed® Veo (5 vagy 7 sorozat) típusokhoz készítettünk.

Különféle tartozékok széles választéka áll rendelkezésére, hogy a pumpakezelés zökkenőmentesen illeszkedjen mindennapi életébe.
Több országban az összes tartozék online is megvásárolható.

 

 

 

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.