Ügyfélszolgálat

Vércukormérők

Kérdések, melyek Bayer vércukormérőjével kapcsolatban felmerülhetnek.

Mi a különbség a CONTOUR® NEXT LINK és a CONTOUR NEXT LINK 2.4 között?

A CONTOUR PLUS LINK és a CONTOUR PLUS LINK 2.4 eltérő inzulinpumpákkal kommunikál.

  • A CONTOUR PLUS LINK a MiniMed® Veo™ inzulinpumpával, a MiniMed® Real Time inzulinpumpával és a Guardian REAL-Time CGM rendszerrel kompatibilis.
  • A CONTOUR PLUS LINK 2.4 az a mérőeszköz, amely vezeték nélkül kommunikál a MiniMed 640G inzulinpumpával.

Mi a különbség a CONTOUR LINK és a CONTOUR PLUS LINK között?

  • A CONTOUR LINK az előző modell, amely CONTOUR tesztcsíkokat használ, és vezeték nélkül csatlakozik a MiniMed Veo inzulinpumpához, a MiniMed Real Time inzulinpumpához és a Guardian REAL-Time CGM rendszerhez.
  • A CONTOUR PLUS LINK új modell, amely vezeték nélkül csatlakozik ugyanazon Medtronic eszközökhöz. Ez a CONTOUR LINK mérő frissített változata, amely CONTOUR PLUS tesztcsíkokat használ. Ha kompatibilis Medtronic eszközt használ, és szeretne egy CONTOUR PLUS LINK mérőt, akkor látogassa meg a Bayer Diabetes Care weboldalát. Itt megtudhatja, hogy miként juthat CONTOUR PLUS LINK vércukormérőhöz.


Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 889 0688-as számon, illetve küldhet e-mailt az alábbi címre: diabetes.hungary@medtronic.com

Mi a különbség a CONTOUR LINK és a CONTOUR PLUS LINK 2.4 között?

  • A CONTOUR LINK az előző modell, amely CONTOUR tesztcsíkokat használ, és vezeték nélkül csatlakozik a MiniMed Veo inzulinpumpához, a MiniMed Real Time inzulinpumpához és a Guardian REAL-Time CGM rendszerhez.
  • A CONTOUR PLUS LINK 2.4 új modell, amelyet arra terveztünk, hogy vezeték nélkül csatlakozzon kizárólag a MiniMed 640G inzulinpumpához. A pumpa CONTOUR PLUS tesztcsíkokat használ.

Hogyan szerezhetek CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérőt?

Ha MiniMed® 640G inzulinpumpát használ, akkor a pumpájával együtt automatikusan megkapja a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközt is.

Hogyan szerezhetek CONTOUR PLUS LINK vércukormérőt?

Látogassa meg a Bayer Diabetes Care weboldalát, ahol megtudhatja, miként juthat CONTOUR PLUS LINK vércukormérőhöz.

Milyen tesztcsíkokat használ a CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4?

A CONTOUR PLUS tesztcsíkok CONTOUR PLUS LINK és CONTOUR PLUS LINK 2.4 eszközzel is használhatók. CONTOUR PLUS tesztcsíkokat a MiniMed termékek helyi képvisele forgalmazza, illetve megkérdezheti a beszerzésükkel kapcsolatban kezelőorvosát.

Használhatom a CONTOUR tesztcsíkokat CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4 vércukormérőmmel?

Nem, a CONTOUR tesztcsíkok nem kompatibilisek a CONTOUR PLUS LINK és a CONTOUR PLUS LINK 2.4 eszközökkel. Kizárólag CONTOUR PLUS tesztcsíkok használhatók a CONTOUR PLUS LINK és a CONTOUR PLUS LINK 2.4 eszközzel.

Hogyan regisztrálhatom CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4 készülékemet?

Látogassa meg a Bayer Diabetes Care weboldalát, hogy regisztrálhassa CONTOUR PLUS LINK vagy COUNTOUR PLUS LINK 2.4 mérőkészülékét. 

 

Hogyan csatlakoztassam CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4 készülékemet Medtronic pumpához?

Tekintse meg az online bemutatón hogyan csatlakoztatható a CONTOUR PLUS LINK vagy a CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszköze Medtronic készülékéhez.

Hol találok használati útmutatót CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközömhöz?

Látogassa meg a Bayer Diabetes Care weboldalát és jelentkezzen be a CONTOUR PLUS LINK/CONTOUR PLUS LINK 2.4 mérőeszközéhez tartozó használati útmutató letöltéséhez.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.