Ügyfélszolgálat

CareLink

Mi az a CareLink™ Personal szoftver?

CareLink Personal szoftver lehetővé teszi, hogy letöltse a cukorbetegsége kezelését biztosító eszközök adatait, megtekintse a grafikonok, diagramok és jelentések részleteit. Ezek a jelentések segítenek megérteni az inzulinadagok, az étkezési szokások, a testmozgás és a gyógyszerelés vércukorszintjére gyakorolt hatását, ezért kulcsfontosságúak a cukorbetegség kezelésében. A diagramokon, grafikonokon és táblázatokon látható információk révén képes azonosítani a mintázatokat és problémákat, így pedig megtalálhatja az alacsony és magas vércukorszint kiváltó okait.További adatokért kattintson a hivatkozásra.

Mennyibe kerül mindez?

A CareLink Personal szoftver ingyenes. Mindössze internet hozzáférésre és egy CareLink csatlakozásra alkalmas eszközre van szükség (CareLink USB vagy vércukormérő). A CareLink csatlakozásra alkalmas eszköz beszerzésére vonatkozó tájékoztatásért hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 889 0688 -as számon.

Mely inzulinpumpákat támogatja jelenleg a CareLink™ Personal szoftver?

Látogassa meg Terápiatámogató eszközök oldalunkat, ahol további információkat talál arra vonatkozóan, hogy jelenleg melyik inzulinpumpákat támogatja a CareLink Personal szoftver.

Jelenleg mely vércukormérőket támogatja a CareLink™ Personal szoftver?

Látogassa meg Terápiatámogató eszközök oldalunkat, ahol további információkat talál arra vonatkozóan, hogy jelenleg melyik vércukormérőket támogatja a CareLink Personal szoftver.

BEÁLLÍTÁS

Mi az a Java™, és miért van szükség rá a CareLink™ Personal szoftver használatához?

A Java az a szoftvertechnológia, amelyet a CareLink Personal szoftver használ, ez teszi lehetővé, hogy adatokat töltsön fel a pumpájáról és a vércukorszintmérőjéről a rendszer adatbázisába. Ha még nem telepítette számítógépére a szükséges Java plug-in kompatibilis verzióját, a CareLink Personal szoftver az Ön engedélyével letölti és telepíti a beépülő modult.

Problémáim vannak a Java™ telepítésével

Ha problémái vannak a Java telepítésével, akkor az alábbi lépések elvégzésével, manuálisan kell letölteni és telepíteni a Java plug-int (segítségére lehet, ha a folyamat megkezdése előtt kinyomtatja ezeket az utasításokat).

  1. Töltse le a Java Plug-int és mentse el a számítógép asztalára vagy egy másik ismert helyre.
  2. Zárja be az Internet Explorer összes nyitott ablakát.
  3. Kattintson kétszer a letöltött és elmentett fájlra, majd kövesse a telepítőben megadott utasításokat.
  4. Kattintson a Feltöltés lapfülre.

Ha az alkalmazás elindul, akkor a telepítés sikeres volt.

Hogyan férhetek hozzá a CareLink™ Personal szoftverhez?

A CareLink Personal weboldalhoz itt férhet hozzá.

Hogyan kell elkezdenem?

Lépjen a CareLink Personal weboldalra, kattintson a Bejelentkezés most lehetőségre, és hozzon létre egy CareLink Personal fiókot az alábbi útmutatások szerint. Egy CareLink csatlakozásra alkalmas eszközre (CareLink USB vagy vércukormérő) lesz szüksége ahhoz, hogy letöltse az adatokat az inzulinpumpájáról.

HASZNÁLAT

Mennyi ideig tart az adatok feltöltése?

A gyakori (pl. 2 - 4 hetente végzett) adatfeltöltés 2-4 percet vesz igénybe, az inzulinpumpa használatának gyakoriságától és a CGM funkcióktól függően.

Hogyan oszthatom meg kezelési jelentéseimet az orvosommal?

A jelentéseket megoszthatja úgy, hogy kinyomtatja és magával viszi és/vagy elmenti és e-mailben elküldi azokat.

Megjegyzés: Ügyeljen arra, hogy megszerezze orvosa beleegyezését, mielőtt e-mailben elküldené a jelentéseket. Arról se feledkezzen el, hogy az e-mail nem mindig biztonságos kommunikációs forma.

A CareLink Personal szoftvert úgy terveztük, hogy integrálható legyen a CareLink Pro szoftverrel (az orvos számítógépén). Ha orvosa használ CareLink Pro szoftvert, akkor letöltheti az Ön készülékének adatait a CareLink Personal szoftverről a vizit időpontja előtt (az Ön kifejezett engedélyével és személyes jelszavával).

Hogyan tudok jelentéseket létrehozni?

A Jelentések oldalról válasszon ki egy jelentést a képernyő baloldali menüjéből. Válassza ki a dátumot vagy a dátumtartományt a jelentéshez, és kattintson az Indítás gombra. Jelentése PDF fájlként jelenik meg egy külön ablakban.

Elfelejtettem a jelszavamat

Egyszerűen kattintson a kezdőlap bejelentkezési oldalán található "Elfelejtette a jelszavát?" hivatkozásra, és ideiglenes jelszót küldünk Önnek e-mailben. Az ideiglenes jelszóval a kiadást követő legfeljebb 24 óráig léphet be a rendszerbe, ezt követően felszólítást kap, hogy a további használathoz hozzon létre új jelszót.

Milyen gyakran használjam a szoftvert?

A gyakori adatfeltöltés két előnnyel jár. Először is, az egyes feltöltések kevesebb időt vesznek igénybe, mivel kevesebb adatot kell áttölteni. Másodszor, mivel az eszköz legfeljebb háromhavi adatot képes tárolni, a gyakori feltöltések megelőzik, hogy az adatok között hézagok alakuljanak ki. Orvosa javaslatokat tehet Önnek, hogy milyen gyakran töltse fel az adatokat eszközéről. Általában azt javasoljuk, hogy 4-6 hetente végezzen feltöltést.

BIZTONSÁG

Biztonságban vannak személyes és egészségügyi adataim?

A Medtronic elkötelezte magát amellett, hogy minden személyes adatát bizalmasan és biztonságosan kezelje. A CareLink rendszer Secure Sockets Layer (SSL) adattitkosítási technikát használ - amely hasonló az online bankok szabványaihoz -, hogy az adatok átvitel során olvashatatlanok legyenek. A CareLink Personal szoftver megfelel a világ legszigorúbb adatvédelmi szabályozásainak, többek között a HIPAA irányelveknek, adatait pedig az európai adatvédelmi törvényeknek megfelelően dolgozzuk fel.

A weboldal tartalma és az ott megjelenő összes információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál, semmilyen módon nem helyettesítheti az orvosi szakvéleményt, diagnózist vagy kezelést. A közzétett betegtörténetek kizárólag az adott beteg tapasztalatait jelentik. A kezelés által kiváltott reakciók betegenként változhatnak. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a diagnózist és a kezelést illetően, illetve győződjön meg arról, hogy megértette és gondosan követi a közölt információkat. Az inzulinpumpa, infúziós szerelék, inzulin tartály és glükóz szenzor orvostechnikai eszköz státuszú gyógyászati segédeszköz.

A Medtronic semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon található információk közvetlen vagy közvetett használatából eredő, vagy vélelmezett kárért és egészségkárosodásért. A javallatok, ellenjavallatok, óvintézkedések, figyelmeztetések, lehetséges mellékhatások és kockázatok felsorolását a termék használati útmutatójában találja.